InloggenFamilienamenStatistiekenContact

Update

8 augustus 2014 18:31 - Vera

De laatste update die ik gedaan heb was alweer van twee jaar geleden. Hoog tijd dus om een nieuw GEDCOM bestand te laden. Ik heb ze zelf niet geteld maar volgens de statiskieken zijn er 22 nieuwe personen bij gekomen. Het aantal gezinnen is uitgebreid met 11 en er zijn 7 nieuwe familienamen ingevoerd.

22 personen in twee jaar tijd lijkt erg weinig. Dit heeft te maken met het feit dat ik veel onderzoek via internet doe, waarvan ik de resultaten bijhoud in een andere stamboom. Dat is mijn kladversie, die overigens wél enorm in omvang is toegenomen. De versie die ik hier publiceer is schoon, wat wil zeggen dat ik de data die erin staat geverifieerd heb aan de originele documenten, zoals ook aangegeven staat in de bronvermeldingen. Er gaat aardig wat tijd zitten in het verrichten van onderzoek bij de archieven zelf, die bovendien veelal alleen doordeweeks geopend zijn. De toename van 22 personen zit hem vooral in opgevraagde persoonskaarten en -lijsten van het CBG, de meeste van recent overleden personen.

Naast mijn eigen kwartierstaat doe ik ook onderzoek naar de voorouders van mijn schoonfamilie. Dit onderzoek richt zich op de families Wagenar en Valenteijn uit het voormalige Nederlands-Indië. Sinds vandaag heb ik ook hiervan een website op mijn.voorouders.net gepubliceerd.

Hosted by Voorouders.net   Powered by Family Tree PHP 1.5.1 © 2009-2022 Gerrit Veldman